Mobiltelefon
+8618948254481
Ring til os
+86 0752 2621068/+86 0752 2621123/+86 0752 3539308
E-mail
gcs@gcsconveyor.com

Montering af transportbånd

Dettomgangstransportører omkostningseffektivt og effektivt transportudstyr til at transportere genstande fra punkt A til punkt B. Det består af en drivtromle, bøjetromle, bærevalse, beslag, slagleje, tragt, ramme, drivanordning, og så videre.

 

struktur af transportørrulle

 

Før vi studerer installationen af ​​transportbåndet, bør vi først forstå strukturen og installationen af ​​tomgangshjulet.En præcisionsrulle er sammensat af mange tilbehør: beskyttelseshætte, tætningsholder, støvtæt hætte, labyrinttætning han, labyrint tætning hun, låsering, skive, leje, indre tætningsring, lejehus, rullerør og aksel.Installationslag danner præcisionsvand- og støvtæt løbehjul.

 

RS Rullestruktur

 

Med hensyn til transportørinstallation har GCS professionelle installatører erfaring med at installere næsten enhver transportørkomponent eller integreret systemprojekt.Uanset om dit transportørprojekt involverer en simpel tyngdekraftsrullebane eller et fuldautomatisk transportørsystem med styringer, har vi det rette installationsteam til dig.Vores installatører er professionelt uddannet og behørigt uddannet i montering af transportbånd, integrerede transportbåndsystemer, automatiserede transportbåndsstyringer osv. Vi bruger også passende værktøjer og udstyr til effektivt at installere og forankre alle transportkomponenter.Under installationen er det vores opgave at overholde alle sikkerhedsstandarder og tilsvarende lovmæssige krav.

1. Monter rammen på transportøren

Installationen af ​​rammen er fra hovedrammen, og derefter installeres den midterste ramme af hver sektion sekventielt, og derefter er halerammen installeret.

2. Installer driveren

Ved installation af drivanordningen er det nødvendigt at være opmærksom på båndtransportørens drivaksel og båndtransportørens midterlinje vinkelret, således at bredden af ​​drivtromlens midterlinje falder sammen med transportørens midterlinje, og reduktionsaksen er parallel med transmissionsaksen .

3. Installer tomgangshjul

Efter installationen af ​​rammen, transmissionsanordningen og spændingsanordningen kan rullerammen for den øvre og nedre rulle installeres, så transportbåndet har en bøjningsbue, der langsomt ændrer retning, og afstanden mellem rullerammen på bøjningssektionen er 1/2 ~ 1/3 af den normale rullerammeafstand.Efter at rullen er installeret, skal den drejes fleksibelt og hurtigt.

4. Identificer transportøren

Efter installationen af ​​drivtromlen og løbehjulet skal transportørens midterlinje og niveau justeres.Fastgør derefter stativet til bunden eller gulvet.

Den lette og korte transportør vil blive installeret på fabrikken og kan tages direkte i brug efter transport til byggepladsen.Kraftig transportørinstallation installeres på stedet.

Kontakt venligst hte GCSproducenter af transportbåndsrullertil professionelt udstyr, produktions- og installationsteknologi.Kina kvalitets rullebaneafvent din opdagelse.

GCS forbeholder sig retten til at ændre dimensioner og kritiske data til enhver tid uden varsel.Kunder skal sikre, at de modtager certificerede tegninger fra GCS, inden de færdiggør designdetaljer.

Skriv din besked her og send den til os

Posttid: Mar-03-2022